Disclaimer voor PIT Wijnen

Welkom bij PIT Wijnen. Voordat u onze website verder bezoekt of gebruik maakt van onze diensten, vragen wij u vriendelijk om de volgende disclaimer zorgvuldig te lezen. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.

  1. Algemene Informatie De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ons best doen om de inhoud actueel en nauwkeurig te houden, geven wij geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

  2. Verantwoordelijkheid PIT Wijnen is niet aansprakelijk voor enige verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

  3. Producten en Diensten Alle beschrijvingen en prijzen van onze producten en diensten zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment producten en diensten te wijzigen of stop te zetten zonder enige verplichting jegens gebruikers van de website.

  4. Alcoholgebruik PIT Wijnen verkoopt producten die alcohol bevatten. Wij promoten verantwoord drinken en verkopen geen alcoholische producten aan minderjarigen. 

  5. Links naar Externe Websites Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet door PIT Wijnen worden beheerd. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten binnen hen.

  6. Privacybeleid Ons privacybeleid, dat beschikbaar is op een aparte pagina, maakt deel uit van deze disclaimer. Door onze website te gebruiken, stemt u in met de verzameling en het gebruik van uw gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.

  7. Wijzigingen in de Disclaimer PIT Wijnen behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Hartelijk dank voor uw begrip en samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Het team van PIT Wijnen