Onze wijnhuizen

Wijnen van over de hele wereld

Ons portfolio aan wijnhuizen is een mooie assemblage van pioniers, coöperaties en topproducenten. Samen zorgen zij voor het volledige assortiment van PIT Wijnen.

Pionierende wijnmakers zijn vaak avontuurlijk ingesteld, experimenteren graag en werken vaak biologisch of natuurlijk. Zo verleggen zij de grenzen van de wijnwereld zoals we die kennen.

Coöporaties zijn daarentegen efficiënt ingericht. Zij zorgen ervoor dat veel kleine wijnboeren samen iets moois kunnen bereiken. Door deze efficiëntie produceren zij een keurige en representatieve wijn voor concurrerende prijs.

Last but not least: de gevestigde producenten met jarenlange traditie. Zij werken met grote precisie om karaktervolle wijnen met terroirexpressie voort te brengen. Onze topproducenten zijn absolute kenners in hun vakgebied.

Download Wijnhuizen lijst

Contact

Ontdek meer wijnen bij pit

Dit is slechts een voorproefje van de schatten die je kunt vinden bij PIT Wijnen. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde Franse klassieker, een Italiaanse verrassing of een Spaanse favoriet, wij hebben de perfecte fles voor elke gelegenheid. Verken ons assortiment verder en ontdek wat PIT Wijnen te bieden heeft. Laat ons je begeleiden op een reis van smaak en genot, één glas tegelijk.

Wil je meer weten over onze wijnhuizen of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem gerust contact op met ons deskundige team. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte wijnervaring. Proost op avontuur en geniet van elke slok met PIT Wijnen.

Meer info Contact