Wijn met een eigen etiket? Dat kan!

Laagdrempelig, dus zonder uitzonderlijk grote investering of het houden van veel voorraad.

Een wijn met eigen label kan een boost geven aan de eigen identiteit van een restaurant, hotel, keten of andere horecazaak en zo van grote extra waarde zijn. Er kan een uniek product ontwikkeld worden volledig passend bij de identiteit van uw horecazaak.

Hoe het werkt…

In samenwerking met Anne de Joyeuse in Limoux (Languedoc, Frankrijk) en Summum Wines in Luik maken we het mogelijk om een wijn met Private Label te ontwikkelen. We begeleiden en verzorgen het volledige proces: de selectie van de wijnen, het ontwikkelen en ontwerpen van het label en de uiteindelijke levering.

Begin met een private label

Anne de Joyeuse

Anne de Joyeuse is gelegen in Limoux, middenin de driehoek die de steden Toulouse, Montpellier en Perpignan vormen. Zij produceert een breed assortiment wijnen in het grootste wijngebied van Frankrijk: Languedoc-Roussillon. Gefocust op moderne wijnen, passend bij de smaak van de hedendaagse wijnconsument, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De druiven zijn grotendeels afkomstig uit sub-gebieden Limoux, Minervois en Corbières. Anne de Joyeuse produceert een breed scala aan wijnen: assemblages, cépages (één druivenras), Bi-Cépages (twee druivenrassen), barrique (houtgerijpt), crémant (mousserend) en wijnen uit specifieke appelaties.

Summum Wines

Summum Wines is gespecialiseerd in het gehele private label-proces. Van het logistieke onderdeel tot het uiteindelijke labelen, inpakken en klaarzetten van de order. Alle flessen worden met zorg klaargemaakt om geschonken te worden en een beleving aan tafel te bieden. Continue zoeken ze naar extra mogelijkheden om het eigen ontwerp van de wijn nóg persoonlijker te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Natuurlijk is het beginnen met een Private Label niet niks en daarom begrijpen wij dat je wellicht veel vragen hebt. Wil jij meer informatie over de mogelijkheden, de werkwijze of Private Label in het algemeen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en ontvang onze brochure.

Contact