Welkom bij PIT Wijnen!

We zijn wijnleverancier voor horeca in de regio Den Haag – Delft. Met een ijzersterk assortiment van ruim 1.500 wijnen, met liefde gemaakt door meer dan 200 wijnproducenten afkomstig uit wel 20 verschillende landen, bieden we voor iedere horecazaak een passend en volledig assortiment.

Onze focus is gericht op zuivere wijnen, bij voorkeur biologisch. We vertellen je graag meer over ons aanbod, en nog liever laten we je het proeven. Dat is voor iedereen leuker!

Ons assortiment varieert van prijstechnisch interessante schenkwijnen tot kaartwijnen van topproducenten en alles daartussenin. Daar is geen speld tussen te krijgen.

Elke wijn in ons assortiment is afzonderlijk geselecteerd. Of het nu puur de kwaliteit, de verhouding tot de prijs, de bijzondere herkomst, vinificatie, druif of verhaal van de wijnproducent, er is voor iedere wijn wel een reden waarom deze een eigen plek binnen ons assortiment heeft bemachtigd.

Met een wereldwijd wijnassortiment voor vruchtbare prijzen en met de aandacht van een lokale partner, vervullen we als horecapartner de rol van ‘one-stop-wine-shop’.

Zet wijn op de kaart en schenk aandacht

There is no I in team

Toch doe ik het meeste binnen PIT Wijnen (nog) alleen, samen met gespecialiseerde partners, die in hun vakgebied bijdragen aan de groei van PIT Wijnen.

Wie ben ik? Ruben Knijnenburg. Multi-inzetbaar bij PIT Wijnen.

Wijn is bij mij begonnen te kriebelen op de middelbaren hotelschool, ROC Mondriaan op de Koningin Marialaan in Den Haag. Daar kreeg ik les van een enthousiaste wijndocente. Na de hotelschool heb ik PIT Wijnen opgericht, toen nog onder een andere naam en gericht op verkoop aan particulieren.

In 2015 heb ik de vinologenopleiding met succes afgerond. Voordat ik in 2022 volledig de stap naar PIT Wijnen heb gezet, heb ik ervaring mogen opdoen in horeca en wijnimport, onder andere als sommelier in Engeland en Nederland.

Ik ben heel trots op waar PIT Wijnen momenteel als bedrijf staat: als spil tussen gepassioneerde wijnproducenten en bevlogen horecaondernemers. Ik kijk ernaar uit om samen met onze partners steeds een beetje succesvoller te zijn en te groeien naar een nóg uitgebreider en onderscheidend assortiment en dienstverlening.

Proost,

Ruben Knijnenburg
PIT Wijnen | zet wijn op de kaart en schenkt aandacht

Wil jij meer over PIT Wijnen te weten komen?

Natuurlijk vertel ik graag meer over PIT Wijnen en over de wijnen of mogelijkheden die wij aanbieden. Wil jij hier meer te weten over komen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Contact